کناره‌گیری یک مقام دیگر وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه ترودو: به هیچ وجه از حمله اسرائیل به رفح حمایت نمی‌کنیم عربستان: حمله اسرائیل به رفح جنایت و نقض آشکار قوانین و قطعنامه‌های بین المللی است الجزایر پیش نویس قطعنامه توقف کشتار در رفح را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه می‌کند واکنش معاون بایدن به حمله اسرائیل به رفح مکرون: آماده ام کشور فلسطین را به رسمیت بشناسم اما در زمان مناسب وکیل امیرحسین مقصودلو: تتلو فعلا آزاد نمی شود | به برخی از احکام صادره اعتراض کرده است صدر اعظم آلمان: بمباران اردوگاه پناهجویان در غزه غم انگیز است عزت الرشق: جهانیان فریب صهیونیست‌ها را نمی‌خورند | نتانیاهو تشنه خون است اعلام آمادگی مکزیک برای پیوستن به آفریقای جنوبی در شکایت از رژیم صهیونیستی آمریکا: به فشار برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ادامه می‌دهیم وقوع حادثه دریایی جدید در اطراف یمن (۸ خرداد ۱۴۰۳) رسانه های رژیم صهیونیستی : اسرائیل در فهرست سیاه سازمان ملل قرار می گیرد یک روز سیاه دیگر برای نظامیان صهیونیست در غزه (۸ خرداد ۱۴۰۳) حملات متعدد مقاومت فلسطین علیه صهیونیست‌ها در نوار غزه (۸ خرداد ۱۴۰۳) وحیدی: مصیبت از دست دادن آیت الله رییسی برای ما سخت بود نگرانی شدید دموکرات‌ها نسبت به چشم‌انداز پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا تحویل کمک از طریق دریا به غزه را تعلیق کرد «بورل» شهادت رئیس جمهور فقید ایران و یارانش را تسلیت گفت دبیرکل سازمان ملل حمله اسرائیل به رفح را محکوم کرد | گوترش خواستار آتش بس فوری شد
سرخط خبرها

رئیس سازمان برنامه و بودجه: ایجاد نظام کنترلی ویژه برای اجرای صحیح برنامه هفتم| ۲۲ مسئله برای برنامه هفتم توسعه تعریف شد

  • کد خبر: ۱۶۵۵۰۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۶
رئیس سازمان برنامه و بودجه: ایجاد نظام کنترلی ویژه برای اجرای صحیح برنامه هفتم| ۲۲ مسئله برای برنامه هفتم توسعه تعریف شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای برنامه هفتم توسعه نظامات کنترلی و نظام نظارتی ویژه‌ای را تعریف کرده ایم، همچنین در این برنامه به ارتباط بین برنامه توسعه و بودجه سالیانه توجه داشته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، داود منظور، پس از نشست با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: فعالیت بر روی لایحه برنامه هفتم تقریبا در دولت به اتمام رسیده است.

وی با بیان اینکه برخی از وزرا و معاون رئیس جمهور درباره این لایحه همچنان ملاحظاتی داشتند، گفت: از این رو جلسات متعددی با هر کدام از این اعضا با حضور مخبر معاون اول رئیس جمهور و دبیر دولت برگزار و نقطه نظرات دریافت شد تا آن ویرایش‌هایی که باید در راستای این لایحه انجام می‌گرفت، نهایی شود. از این رو این ویرایش‌ها انجام شده و  ما  فکر می‌کنیم در نوبت بعدی جلسه هئیت دولت بتوانیم این لایحه را مطرح و رای هئیت دولت را دریافت کنیم.

منظور ادامه داد: پیش بینی ما این است که ان شاءالله برای اوایل هفته آینده یعنی روز یکشنبه، این لایحه آماده تحویل به مجلس باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه در پاسخ به سوالی درباره افزایش میزان اجرای برنامه هفتم توسعه و تدابیر لازم برای این بخش گفت: ما سعی کردیم موضوعات برنامه هفتم توسعه را محدود‌تر کنیم تا بر روی مسائل اصلی متمرکز شود.

منظور با بیان اینکه ۲۲ مسئله برای برنامه هفتم توسعه تعریف شده است، تصریح کرد: احکام برنامه و همچنین سیاست‌های اجرایی برنامه با همین رویکرد تدوین شده است. نکته مهم این است که ما برای برنامه هفتم توسعه نظامات کنترلی و نظام نظارتی ویژه‌ای را تعریف کرده ایم. همچنین ما در این برنامه به ارتباط بین  برنامه توسعه و بودجه سالیانه توجه داشته ایم.

وی با اشاره به یکی از احکام برنامه هفتم توسعه بیان کرد: در این حکم ما پیش‌بینی کردیم در نیمه اول هر سال دستگاه‌ها می‌بایست برنامه عملیاتی سال بعد خود را به سازمان برنامه و بودجه ارائه دهند تا این برنامه به تصویب دولت رسیده و براساس این برنامه عملیاتی، بودجه سال بعد تهیه شود لذا می‌کوشیم پیوند بین برنامه توسعه و بودجه سالیانه را با فرآیند تعریف شده موجود، تقویت کنیم.

منظور با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه فرآیند‌های نظارتی توسعه پیداکرده است، ادامه داد: در این برنامه نظام گزارش‌گری را توسعه دادیم؛ بنابراین تمام تمرکز خود را به خدمت می‌گیریم تا هدف گذاری‌های موجود در قالب برنامه هفتم توسعه در طول پنج ساله آتی محقق شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->